Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A penzforgalom.hu portál teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, valamennyi informatikai megoldásra minden jog fenntartva.

A honlap tartalma szabadon idézhető a felhasznált szövegekre, adatokra történő hivatkozással, a fotók, grafikonok és képek azonban az Economix Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel sem online, sem nyomtatott formában. A honlapon harmadik személyek szerzői joggal védett grafikái is láthatók, amelyek csak a szerző írásbeli engedélyével többszörözhetőek, használhatók fel. Jelen nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak minősül.

A weboldalon megjelenő információk, adatok tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért és a belőlük levont következtetések helyességéért az Economix Kft. nem vállal felelősséget. Az Economix Kft., mint üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse.